Milyen az élet egy okosházban?

Kérjen ajánlatot még ma!

Bővebben

A FIBARO okosotthon rendszerrel szinte megújul otthona. Keressen fel minket, hogy egy személyes vagy telefonos konzultáció alkalmával felmérhessük igényeit és elmondjuk, milyen lehetőségek rejlenek ingatlanában.

Távolról is?

FIBARO rendszer

Kiemelkedik a piacon kapható más gyártók termékei közül. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően mindig naprakész.

Nincsenek vezetékek

A Fibaro a Z-Wave technológiát kihasználva, vezetékek nélkül kommunikál a többi eszközzel, így nem szükséges vezetékeket kiépíteni.

Kompatibilitás

Nemcsak saját eszközeivel kompatibilis a FIBARO rendszer. Google, Amazon, Apple és több más gyártó termékeit is ötvözheti.

Takarékosság

Mérheti eszközeinek fogyasztását, akár kimutatásokat is készíthet időszakoknak megfelelően.

Új eszközök

Könnyen bővíthető a rendszer, mivel vezeték nélkül kommunikál. Ami a tervezésnél kimaradt, az sem okoz később gondot.

Akár 30% megtakarítást is elérhet FIBARO intelligens fűtés- és hűtés vezérléssel

Termosztatikus radiátorfejek és okos termosztátok segítségével rendszerünk automatikusan csökkenti a fölösleges energia elhasználását igazodva az Ön igényeihez.

Az otthon olyan hely, ahol évek múlva is önmagam lehetek.

Michael J. Fox

Személyre szabva

Minden programot a tulajdonos igényeihez igazítunk. A teljes rendszer személyre szabható. A lényeg a részletekben rejlik, ezért a finomhangolás az egyik legfontosabb feladat.

Árnyékolás

Az előre felprogramozott redőnyök reggel a megfelelő időben és a megfelelő szobában nyitnak ki. Amennyire csak Ön szeretné. Természetesen a hétvége lehet kivétel…

Fogadófények

Egy hosszú nap végén haza érve a munkából nem kell keresnünk a kapcsolókat, ahogy nyílik a kapu egyidőben az udvar fényei is kapcsolnak. Illetve belépve a bejárati ajtón sem kell a sötétben várakoznia, otthona felkapcsolja kedvenc fényeit.

Készen állsz a változásra?

Kérdezz bátran!